Newsletter

O konání závodu v Harrachově rozhodneme tento týden

27.2.2024   
Foto

SKOL! Zima nám radost nedělá a v Harrachově aktuálně nepanují podmínky dovolující bezproblémové pořádání závodu seriálu ČEZ SkiTour. Stále doufáme ve zlepšení situace a čekáme na další výhled počasí a sněhových srážek od Českého hydrometeorologického ústavu. Na konci týdne už budeme mít jasno, a tak můžeš očekávat rozhodnutí, zda se pod skokanskými můstky opravdu potkáme 8. a 9. března nebo si budeme muset rok počkat.

Aktuální situace v okolí Harrachova není dobrá a sněhu na závodních trasách je málo. Protože si vážíme tvého zápalu a nadšení pro naše závody, chceme o pořádání závodu rozhodnout co nejdříve, abys měl/a co nejmenší potíže při rušení ubytování a dalších navazujících služeb. Do tohoto pátku tak bude jasno, jak to s Harrachovem v roce 2024 dopadne.

Jsme v úzkém kontaktu s našimi kolegy z Harrachova, kteří se o trasy starají a pravidelně také komunikujeme s našimi partnery z Českého hydrometeorologického ústavu. Ti nám v následujících dnech poskytnou detailní předpověď pro Harrachov a na základě informací z obou zmíněných zdrojů budeme schopni udělat rozhodnutí, které bude podložené informacemi z první ruky.

Stejný postup o týden později bude platit také s ohledem na Jesenický lyžařský maraton, který je plánovaný na 16. a 17. března. O jeho konání ti tak dáme vědět během druhé poloviny příštího týdne.

Přejeme ti příjemný pracovní týden a ozveme se ihned, jakmile bude jasno. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko