Newsletter

Pro nedostatek sněhu byl zrušen 48. ročník Biegu Piastów

20.2.2024   
Foto

S lítostí musíme oznámit, že z důvodu nepříznivých klimatických podmínek, konkrétně nedostatku sněhu, vysokých teplot, deště a špatných předpovědí počasí jsou naši polští kolegové nuceni zrušit 48. ročník KGHM Bieg Piastów, který se měl konat ve dnech 24. února až 3. března 2024. Přírodní podmínky bohužel nelze ovlivnit. Bezpečnost účastníků a kvalita samotné akce jsou prioritou, a proto organizátoři učinili nelehké rozhodnutí závod zrušit.

Startovní balíčky 48. ročníku KGHM Bieg Piastów pro všechny vzdálenosti se startovními čísly a pomůckami budou k vyzvednutí v Jakušicích v termínech, které budou brzy oznámeny.

Závodníkům, kteří přijedou do Jakušic v době zrušených hlavních závodů, budou nabídnuty jiné možnosti trávení času. Plánujeme běžecké a turistické výlety na různé vzdálenosti s táborákem a premiérou filmu o Julianu Gozdowském. O podrobnostech vás budou brzy informovat organizátoři na webu bieg-piastow.pl.

Pokud potřebujete razítko do pasu Worldloppet, obdržíte ho za předpokladu, že na lyžích ujedete alespoň polovinu příslušné vzdálenosti v okolí Jakušic, např. na českých závodech ČEZ SkiTour a zaznamenáte je prostřednictvím GPS. Podrobnosti o tomto řešení vám po konzultaci s Wordloppetem budou brzy poskytnuty na webu bieg-piastow.pl.

Všem, kteří se přihlásili na 48. ročník běžeckého festivalu KGHM Bieg Piastów polští organizátoři nabízí slevu na startovné na Bieg Piastów 2025. Výše slevy (minimálně 50 %) bude oznámena rovněž v nejbližších dnech. Do konce seriálu zbývají ještě dva závody a my stále věříme a pevně doufáme v návrat pravé zimy do Harrachova a na Paprsek při závodech JeLyMana. Na brzkou shledanou ve stopách závodů ČEZ SkiTour, SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko