Newsletter

Čtyřicátý Orlický maraton proběhne na horském sedle Šerlich

29.1.2024   
Foto

Jubilejní ročník oblíbeného závodu v Orlických horách jsme kvůli oblevě a sněhové situaci v termínu 3. a 4. února nuceni přesunout na horské sedlo Šerlich. Tato oblast nabízí dobré sněhové podmínky a věříme, že změna lokace závodu pro tebe bude vítaným bonusem, který ti přinese mimořádný zážitek z hřebenů Orlických hor. 

S organizací Orlického maratonu v lokalitě Šerlichu máme bohaté zkušenosti, naposledy se závod tímto směrem přesouval v letech 2018 a 2020.

S ohledem na změnu lokality nyní intenzivně pracujeme na finalizaci závodních tras, kyvadlové dopravy i doprovodného programu tak, aby veškeré zmíněné služby byly pro závodníky co nejkomfortnější. O všech organizačních záležitostech tě budeme co nejdříve informovat v další zprávě na webu a příspěvky na Facebooku a Instagramu.

Jsme nadšení, že se závod uskuteční a těšíme se na společné zážitky v Orlických horách. Vyber si závod pro sebe, rodinu nebo svou partu kamarádů a vyraz s námi na běžky za unikátními zážitky na horské sedlo Šerlich. Online registrace běží jen do 31. ledna, tak neváhej a registruj se.

SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko