Newsletter

O pořádání jubilejního 40. Orlického maratonu budeme informovat 29. ledna

26.1.2024   
Foto

Na celém území Česka se v současnosti potýkáme s přetrvávající oblevou, která se bohužel nevyhnula ani lokalitám závodů ČEZ SkiTour. Rádi bychom tě proto s dostatečným předstihem informovali o již zřejmých změnách tras a lokality uskutečnění Orlického maratonu, který nás čeká příští víkend 3. - 4. února.

Závod Orlický maraton se s největší pravděpodobností neuskuteční ve své tradiční lokalitě, tedy na běžkařském stadionu v Deštném v Orlických horách. Sníh zde opravdu schází a dle předpovědi nelze počítat se sněžením a dalším zlepšením situace. Jedinou možnou variantou, jak závod uskutečnit, je přesun startu, cíle i kompletních tras na horské sedlo Šerlich, kde se již závod v minulosti při podobných sněhových problémech konal.

Tato varianta však i s ohledem na současnou předpověď počasí na následující týden není jistá a s finálním rozhodnutím ohledně pořádání Orlického maratonu se ti proto ozveme v pondělí 29. ledna, kdy budeme mít aktuálnější výhled počasí i výhled sněhových srážek v lokalitě Šerlichu.

Závěrem bychom tě chtěli požádat o trpělivost a držme si společně palce na pozitivnější předpověď počasí. Věříme, že se v příštím týdnu na startu Orlického maratonu potkáme. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko