Newsletter

Poslední zastávku sezóny odstartovali lyžaři v Harrachově s čelovkami volným stylem

10.3.2023   
Foto

Seriál SkiTour zažívá v Harrachově svoji premiéru, a přestože počasí nevyšlo přesně podle představ, páteční večer si závodníci užili se vším všudy. Večerní závod volnou technikou v okolí proslulých skokanských můstků byl přitom pouhou předehrou pro sobotní bohatý program.

Harrachov jako druhá novinka po Horních Mísečkách je příjemným osvěžením 16. sezóny seriálu SkiTour. Pokud jsi příznivcem nočních dobrodružství, VW Harrachov 20 km volně byl závod přesně pro tebe! Do tajuplných stop museli běžkaři povinně vyrazit s čelovkami, start tak připomínal malou světelnou show. Nejlépe se s večerní výzvou popasovali Vojtěch Prášil s časem 48:52 a Aneta Drobníkováčasem lehce pod hodinu. Všechny závodníky na stupních vítězů čekalo milé překvapení, ceny jim předávala olympijská medailistka a místní rodačka Eva Puskarčíková.

Jsi milovník klasiky? Nesmutni! Sobota 11. 3. bude patřit právě tobě. Na programu máme od 10:00 Mini SkiTour, kde se představí malé-velké běžecké naděje, i malí závodníci, kteří budou v bílých stopách vůbec poprvé.  Úderem poledne odstartují krátce po sobě závody klasikou, a to Harrachov na 40 km a 20 km klasicky a Harrachov ČT 10 klasicky. Třešničkou na dortu bude odpolední koncert Pokáče na Mini ČEZ Energy Festu od 17.30 a celkové vyhlášení 16. sezóny seriálu SkiTour, které započne v 19.00! Jak to tedy bude, staneš se novým SkiTour Masterem?

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko