Newsletter

Slavnostní vyhlášení celkového pořadí ČEZ SkiTour, kam počítáme také Bieg Piastów, proběhne v sobotu Harrachově! Výsledky z polského závodu najdeš nyní na webu 

9.3.2023   
Foto

Seriál ČEZ SkiTour 2023 míří zdárně ke svému konci a již tuto sobotu se všichni potkáme v Harrachově, abychom odjeli poslední závody a na závěr v sobotu od 19:00 slavnostně vyhlásili celkové pořadí seriálu. Do něj se započítává 6 českých závodů a polský Bieg Piastów.

 

Výsledky a průběžné pořadí Velké SkiTour, Malé SkiTour, 10 km SkiTour i Mini SkiTour můžeš hledat po celou sezonu v sekci výsledky. Výjimkou je Bieg Piastow, jehož výsledky již nyní najdeš v propozicích závodu a do sekce výsledky je přičteme až po posledním závodním víkendu. Pokud ses tak zúčastnil/a polského závodu a chceš vědět, jak ti výsledek pomohl v celkovém pořadí, prosíme prozatím si svůj bodový zisk sečti sám/sama. Neboj, během slavnostního ceremoniálu k celé sezoně v Harrachově už budou sečteny všechny výsledky dohromady, včetně Biegu Piastów.

Na závěr bychom tě chtěli srdečně pozvat do Harrachova, a to hlavně pokud sám nebo se svým týmem figuruješ v průběžném pořadí na předních příčkách a cítíš šanci, že by se tě vyhlašovaní celého seriálu mohlo osobně týkat. Tak doraz, SKOL!

 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko