Newsletter

Krušnohorská 30 přesunuta na vhodnější březnový termín!

16.1.2023   
Foto

Marná sláva, zima bez sněhu stále trvá a nám nezbývá, než změnit termín konání Krušnohorské 30. Nově se závod v okolí Cínovce plánovaný na 21. a 22. ledna pojede o víkendu 4. - 5. března. O sníh by nouze být neměla. Podle místních pořadatelů totiž byla za poslední roky v tomto termínu okolo Cínovce dostatečná sněhová pokrývka. Jasně o tom hovoří kniha jízd krušnohorských rolbařů. My tak věříme, že společně závod v březnu zažijeme! 

Protože to bohužel není poprvé, co letos měníme nebo rušíme závod, už víš, jak nakládat se startovným:

  1. Pokud se rozhodneš nás nekontaktovat, bude ti automaticky převedeno na nový březnový termín závodu.
  2. Nabízíme ti také možnost požádat o přesunutí startovného na jiný libovolný závod ČEZ SkiTour vyjma ČEZ Jizerské 50.
  3. Další možností je požádat o vrácení peněz v plné výši. 

Pokud se pro jeden z uvedených kroků rozhodneš, neváhej se nám ozvat na e-mail info@ski-tour.cz. Čas kontaktovat nás v této věci máš do 31. ledna 2023. Jak jsme již informovali dříve, stejný postup bude platit v případě sněhových komplikací pro všechny závody v letošní sezoně.

Přestože nás přípravy Krušnohorské 30 stály hodně prostředků a energie, nabízíme ti již zmíněnou možnost vrácení startovného v plné výši. Moc bychom však ocenili, pokud by ses rozhodl/a startovné přesunout na nový termín nebo jiný závod SkiTour v letošní nebo příští sezoně. Nepřijdeme tak o prostředky potřebné k přípravě závodů a až napadne,  budeme ti moct znovu nabídnout závody plné zábavy a zážitků v zázemí i na trase.

Moc si vážíme dosavadních reakcí na změny týkající se Horních Míseček a Zadovské 30, u kterých drtivá většina závodníků o vrácení peněz v plné výši nepožádala. V souvislosti se změnou termínu Krušnohorské 30 dojde zároveň k úpravě bodovacího systému celého seriálu, protože se ve stejném termínu koná také náš partnerský závod Bieg Piastow. O jeho nové podobě tě budeme brzy informovat.

Sněhovou situaci nadále společně s Českým hydrometeorologickým ústavem monitorujeme a věříme v nejbližší době v její zlepšení.

Na viděnou ve stopě, SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko