Newsletter

Zadovskou 30 jsme nuceni pro nedostatek sněhu ve stopě a negativní předpověď počasí zrušit bez náhradního termínu 

5.1.2023   
Foto

Zima na blátě v Česku pokračuje a nám nezbývá, než Zadovskou 30 plánovanou na 14. - 15. ledna zrušit bez náhradního termínu. V našlapané sezoně ČEZ SkiTour už bohužel nenajdeme termín, kam závod přesunout. Důvodem zrušení je nedostatek sněhu na trase a předpoveď počasí odborníků z Českého hydrometeorologického ústavu, která nám nedává pro nadcházející období žádnou naději na zlepšení současného stavu.

Z nedávné zkušenosti s Horními Mísečkami už víš, jak můžeš nakládat se svým startovným. Pokud se rozhodneš nás nekontaktovat, bude ti automaticky převedeno na příští ročník závodu. Nabízíme ti však také možnost požádat o přesunutí startovného na jiný libovolný závod ČEZ SkiTour vyjma ČEZ Jizerské 50 v letošní nebo příští sezoně. Další možností je požádat o vrácení peněz v plné výši. 

Pokud se pro jeden z uvedených kroků rozhodneš, neváhej se nám ozvat na e-mail info@ski-tour.cz. Čas kontaktovat nás v této věci máš do 31. ledna 2023. Jak jsme již informovali dříve, stejný postup bude platit v případě sněhových komplikací pro všechny závody v letošní sezoně.

Přestože nás přípravy Zadovské 30 stály hodně prostředků a energie, nabízíme ti již zmíněnou možnost vrácení startovného v plné výši. Moc bychom však ocenili, pokud by ses rozhodl/a startovné přesunout na další rok nebo jiný závod SkiTour v letošní nebo příští sezoně. Nepřijdeme tak o prostředky potřebné k přípravě závodů a až se zima vrátí,  budeme ti moct znovu nabídnout závody plné zábavy a zážitků v zázemí i na trase.

Sněhovou situaci nadále společně s Českým hydrometeorologickým ústavem monitorujeme, abychom s rozhodnutím ke Krušnohorské 30 mohli přijít znovu co nejdříve.

Těšíme se na tebe ve stopě a věříme, že se potkáme ještě v lednu 2023. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko