Newsletter

Šumavou tě provede Zadovská 30

10.10.2019   
Foto

Hluboké šumavské lesy, výhledy do údolí i na majestátní skokanský můstek, to je tradiční druhá zastávka seriálu SkiTour. Registrace na Zadovskou 30 i další závody seriálu registrace jsou už v plném proudu.

Stejné místo, nové jméno. Z Kašperské 30 se stala Zadovská 30, lákadla tras se ale nemění. Z lyžařského stadionu na Churáňově v nové sezoně vystartujeme 18. a 19. ledna.

Přijeď si užít krásné stopy vedoucí národním parkem a chráněnou krajinnou oblastí. Že tě na trase čeká nádherná příroda a dechberoucí výhledy, nemusíme snad ani připomínat. Šumavské kopce ti nedají nic zadarmo, ale každý zkušený běžkař ví, že po každém stoupání zákonitě přijde i sešup dolů, ve kterém si můžeš trochu vydechnout.

Můžeš si vybrat, jestli na Zadově zdoláš 30 km volně nebo 30 km klasicky nebo si troufneš na kombinaci sobotní třicítky volně a nedělní klasicky. Pokud si na tak dlouhé tratě ještě netroufneš nebo s sebou bereš rodinu, můžeš vyrazit na 10 km klasicky. A jako vždy i děti si přijdou na své, lyžaři do 15 let se mohou zúčastnit dětských závodů klasickou technikou.

Registrace na Zadovskou 30  i na ostatní závody ze série jsou v plném proudu, přihlas se zde.

 

 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko