Newsletter

CzechTourism podporuje sport a aktivní turismus – i v zimě

27.2.2019   
Foto

Portály Kudy z nudy a Česko jede představují vyznavačům běžeckého lyžování souhrnné tipy, kam se vydat za aktivním odpočinkem a českou zimní krajinou.

Kouzla horských magistrál nebo běžecké okruhy nedaleko vašeho města, včetně Prahy, naleznete na webové stránce www.kudyznudy.cz. Ta nabízí milovníkům běžeckého lyžování doporučení nejen na konkrétní běžecké trasy po celé České republice, ale informuje i o dalších doprovodných zimních aktivitách, které jsou vhodné i pro rodiny s dětmi.

Web www.ceskojede.cz vám zase vyhledá vhodnou běžeckou trasu dle regionu, věku nebo fyzické zdatnosti. „Informace o trasách vznikly ve spolupráci se všemi regionálními partnery a přestavují to nejlepší z regionů, co lze pro aktivní turisty nabídnout,“ dodává Martin Šlajchrt z oddělení produkt management a jeden z realizátorů celého projektu. Na stránkách si přijdou na své senioři i vyznavači adrenalinu.

O tom, co stojí za prohlídku v jednotlivých regionech, se navíc můžete dočíst na našem dalším webu Česko – země příběhů.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko