Newsletter

Užij si každý závod SkiTour – sportuj lépe díky Enervitu

21.12.2018   
Foto

Trénink, odhodlání, chuť závodit. To všechno patří k účastníkům seriálu SkiTour. Stejně jako správná výživa, která má významný podíl na tvém výkonu. Ovlivňuje totiž, jak se budeš cítit na startu, na trati i po dojezdu do cíle nebo druhý den v práci. Spolehni se i letos na Enervit a sportuj lépe!

Správná výživa tě dokonale připraví na sport

Třeba tím, že vyřeší palčivý problém, co jíst před startem, aby to žaludek dal, cítil ses sytý a měl energii na závod. To všechno dokáže zajistit Enervit PRE Sport, energetické želé, které navíc aktivuje tvé energetické systémy a zvýší využití tuků jako zdroje energie.

Správná výživa ti dodá energii na trati

Každý vytrvalec čerpá energii ze sacharidů. Těch ale máme v těle jen omezené množství, a tak je třeba s nimi šetřit. Jako nejvhodnější způsob se jeví průběžné dodávání energie prostřednictvím kvalitní sportovní výživy, která nabízí bezproblémovou vstřebatelnost a maximální využitelnost. Nezatížíš tak svůj organizmus a dodáš mu jen to, co při lyžování skutečně potřebuje. Třeba prostřednictvím energetických tablet, gelů, koncentrátů nebo tyčinek od Enervitu. Je na tobě, jakou formu si vybereš. Na iontový nápoj bys měl ale myslet vždy.

Se správnou výživou regeneraci skutečně pocítíš

Dojedeš do cíle, a co dál? Chceš fungovat. Věnovat se rodině, mít sílu na práci, energii na další sport. Proto je pro tebe důležitá kvalitní regenerace. O tu se hlásí vyčerpaný organizmus, který chtě nechtě při závodě trpěl. Potřebuje se dostat zpět do stavu, kdy je mu dobře, musí opravit poškozená svalová vlákna, doplnit ztracenou energii, vypocené minerální látky. Nabídni mu regenerační nápoj Enervit Recovery (dříve R2 Sport) do 30 minut po výkonu a uvidíš, že příště už bez něj na závod neodjedeš.

Špičkovou sportovní výživu Enervit seženeš v červeném stánku přímo na závodech SkiTour, nebo si nakup vše potřebné na e-shopu Enervitu, specialisty na výživu pro vytrvalce. Na webu Enervitu se také dozvíš jak na to, aby se ti sportovalo lépe. 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko