Newsletter

JeLyMan jsme nuceni pro nedostatek sněhu zrušit. Sezona ČEZ SkiTour 2024 je u konce

7.3.2024   
Foto

SKOL! Seriál ČEZ SkiTour se v této sezoně musel vypořádat s mimořádně nepříznivými teplotami, které si nyní vybraly svou poslední daň. Jesenický lyžařský maraton jsme pro nedostatek sněhu a negativní předpověď počasí nuceni zrušit bez náhrady. Tímto rozhodnutím také končí celá 17. sezona seriálu, děkujeme za přízeň a společné zážitky. Závodníkům bude startovné z JeLyMana automaticky převedeno na příští ročník závodu. Další možností je na info@ski-tour.cz požádat o převod startovného na jiný závod v sezoně 2025 (kromě ČEZ Jizerské 50 a Biegu Piastów).

Rozhodnutí o ukončení sezony ČEZ SkiTour padlo po důkladné inspekci trasy a čerpá také z předpovědi počasí Českého hydrometeorologického ústavu pro závodní týden. Současné teploty a nedostatek sněhové pokrývky na trasách v okolí chaty Paprsek se ani v příštím týdnu nijak výrazně nezmění a denní teploty zůstanou nad bodem mrazu. Sněžení v dostatečné míře je také vysoce nepravděpodobné,” dodává Martin Pecha z ČHMÚ.

Jak můžeš nakládat se zakoupeným startovným?
Všem registrovaným pořízené startovné ze zrušeného závodu automaticky převádíme na následující ročník závodu (v sezoně 2025). Pokud ti termín nebude vyhovovat, máš další možnost. Na vyžádání ti zdarma startovné bude převedeno na jiný libovolný závod ČEZ SkiTour v příští sezoně (kromě ČEZ Jizerské 50 a Biegu Piastów). V případě volby zmíněné alternativy nás prosím kontaktuj na e-mailu info@ski-tour.cz

Změny v bodování seriálu
Kvůli zrušení Jesenického lyžařského maratonu nastanou také změny v bodování seriálu a jeho jednotlivých klasifikovaných kategoriích. Upravené bodování najdeš už teď na webu ski-tour.cz na stránce pravidla a bodování.

Závěrečné vyhlášení celkového pořadí
Pořadí a jednotlivé kategorie seriálu ČEZ SkiTour bohužel nebudou vyhlášeny fyzicky na posledním závodě, ale pouze virtuálně - na webových stránkách a na sociálních sítích seriálu. Vítězové budou kontaktováni e-mailem a prize money v hodnotě celkem 60 000 Kč i další věcné ceny budou všem rozeslány na kontaktní adresu. 

Stejný postup platí také pro naše SkiTour Mastery, kteří absolvovali libovolnou distanci na všech letošních závodech (Horní Mísečky, Bedřichovský Night Light Marathon a Orlický maraton). SkiTour Masteři budou kontaktování e-mailem, jejich seznam bude také zveřejněn na webu a cenu obdrží na svou kontaktní adresu.

Závěrem bychom ti chtěli z celého srdce poděkovat za účast na proběhlých závodech seriálu a věříme, že sis z tras odnesl/a jen ty nejhezčí zážitky. Ve třech lokalitách jsme zažili jak parádní jízdu stopami, tak zábavu a doprovodný program ve vyhřívaném zázemí našich partnerů Skupiny ČEZ, T-Mobile a ORLEN. Věříme, že letošní složitá zima byla spíš jen anomálií a v sezoně 2025 se potkáme v zasněžených kulisách za opravdu zimních teplot. Na viděnou v příští sezoně, SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko