Newsletter

Vyrazíme 16. a 17. 3. na JeLyMana? Rozhodnutí o konání závodu padne tento týden

5.3.2024   
Foto

Jesenický lyžařský maraton má být závěrečnou tečkou za sezonou, která nás má zavést na rozmezí 3 pohoří o víkendu 16. - 17. března. Jestli se tak ale opravdu stane je zatím s otazníkem. Jak jistě víš, situace u Paprsku dobrá není a čekáme tak na pozitivní zprávy od ČHMÚ, které by nám pořádání závodu umožnily a seriál ČEZ SkiTour by tak byl ukončen na veselejší notu. Zda se tak stane rozhodneme do konce tohoto týdne.

V současnosti se na trasách okolo Paprsku lyžaři neprohání a sněhová situace je v lokalitě špatná. Protože si vážíme tvé vášně pro závody SkiTour, chceme o pořádání závodu rozhodnout co nejdříve, abys měl/a co nejmenší potíže při rušení ubytování a dalších navazujících služeb. O osudu poslední štace seriálu ČEZ SkiTour proto bude jasno nejpozději do pátku.

Jsme v úzkém kontaktu s našimi kolegy z Paprsku, kteří se o trasy starají a pravidelně také komunikujeme s našimi partnery z Českého hydrometeorologického ústavu. Ti nám v následujících dnech poskytnou detailní předpověď a na základě informací z obou zmíněných zdrojů budeme schopni udělat rozhodnutí zda se na JeLyManovi potkáme a ukončíme sezonu ve stopě či nikoliv.

Ozveme se ti co nejdříve, tak nám zatím drž palce. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko