Newsletter

První den Krušnohorské 30 přilákal i zahraniční závodníky

4.3.2023   
Foto

Krušnohorská 30 má za sebou první závodní den, na Cínovci v Krušných horách se jel závod na 15 kilometrů volně a dětské závody. V neděli následuje klasika a dobře upravené stopy lákají na 10 nebo 30 kilometrů.

„A zase nezklamalo,“ tak znělo hodnocení mírně větrného počasí místních závodníků, kteří se s úsměvem na rtech vítali v komfortním prostředí vyhřívaného zázemí od Skupiny ČEZ a T-Mobile. Právě tam panovala skvělá atmosféra a originální doprovodný program, který přináší seriál SkiTour, a který jel na maximum! Třeba virtuální jízdu na běžkách si mnoho závodníků vyzkoušelo poprvé.  

Nejrychlejším časem na VW Krušnohorské 15 volně se blýskl teprve osmnáctiletý Václav Vágner z TJ Lokomotiva Teplice, který se v cíli ukázal v čase 41:18 s minutovým odstupem na druhého závodníka. Mezi ženami nejlépe zajela Luise Müller, a to v čase 42:42. Kompletní výsledky sobotních závodů si můžete prohlédnout zde.

Ještě před dospělými závodní den rozjeli tradičně budoucí naděje běžeckého lyžování! Všechny děti odhodlaně vyrazily do stop vždy hromadným startem v jednotlivých kategoriích a v cíli se radovaly z perníkové medaile od Pojišťovny VZP i vlastních výkonů. 

Zítra závody pokračují klasickou technikou, a to ČT Krušnohorskou 10 a Krušnohorskou 30. Hlavní závod se pojede na dva lehce upravené a dnes otestované okruhy a startuje v 11 hodin. O patnáct minut později pak vypustíme na trasu závodníky ČT Krušnohorské 10.  

Stopy budou připravené co nejlépe a je možné se registrovat na místě za ceny ve stejné výši jako při online registraci. Těšíme se na závodníky i fanoušky od 8:30, kdy otevíráme registrace přímo v příjemném prostředí Hotelu Pomezí.  

SKOL!



GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko