Newsletter

Věnujte energii ze závodu na dobrou věc, pomáhat pohybem budeme dobrovolným hasičům, školce nebo Jeseníkům

30.1.2023   
Foto

Zima se konečně ohlásila, což nám všem udělalo obrovskou radost. Pojďme tedy udělat radost pohybem někomu dalšímu. Pomáhejte pohybem s aplikací EPP vybraným charitativním projektům.

Aplikace EPP funguje jako klasicky sport tracker, kromě toho ale generuje body, které pak věnujete charitativním projektům. Na každý závod pro vás Nadace ČEZ nachystala do EPPky speciální charitativní projekt. Můžete tak poslat body neziskovkám v okolí závodu, a tak vrátit energii do jednotlivých lokalit. Více na www.pomahejpohybem.cz

Orlický maraton podpoří děti s vadami nohou
V rámci Orlického maratonu nasadí Nadace ČEZ projekt školky a rehabilitačního centra Lentilka, které usiluje o nákup speciálních přístrojů na vyšetření nohou. Rodiče pak dostanou doporučení ohledně výběru obuvi, vhodných pohybových aktivit pro své dítě, nabídku kompenzačního cvičení či kineziotapingu.

JeLyMan přispěje k údržbě lyžařských běžeckých tras v Jeseníkách
Poděkujme Jeseníkům tím, že s aplikací EPP pomůžete pohybem údržbě lyžařských běžeckých tras! Radost ze závodu tak bude dvojnásobná.

Na závodě v Harrachově pomůžeme pohybem dobrovolným hasičům ze Žďáru u Staré Paky
Poslední závod SkiTour a ani tady nesmí vaše energie přijít jen tak nazmar! Pošlete body z aplikace EPP na dobrovolné hasiče ze Žďáru u Staré Paky. Výsledkem společného úsilí bude pořízení automatizovaného externího defibrilátoru.

 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko