Newsletter

Přeloženo z důvodu nedostatku sněhu! ČEZ SkiTour na Horních Mísečkách má nový termín 18. - 19. února 2023

2.1.2023   
Foto

Abnormálně teplé počasí na Vánoce a ze začátku nového roku vzalo sníh z českých hor, a proto nám nezbývá než přeložit úvodní závod seriálu ČEZ SkiTour. Závod na Horních Mísečkách se pojede nově o víkendu 18. - 19. února 2023.

Ptáš se, co bude s tvým startovným? Všem registrovaným jsme ho automaticky převedli na nový termín. Pokud ti termín nevyhovuje, startovné ti na vyžádání přesuneme na jiný libovolný závod ČEZ SkiTour vyjma ČEZ Jizerské 50 v letošní, či příští sezóně. Veškeré žádosti a otázky směřuj na info@ski-tour.cz. Stejný postup bude platit pro všechny závody v letošní sezoně. Pokud by tak nastaly sněhové potíže i před dalšími závody, už budeš vědět, jak situaci řešit.

Změna termínu závodu je nepříjemná jak pro tebe, tak pro nás. Přestože nás přípravy letošních závodů stály hodně peněz a energie, nabízíme ti i možnost vrácení startovného v plné výši. Stačí když nám napíšeš na uvedený e-mail. Moc nám ale pomůže, když se rozhodneš startovné přesunout na nový termín nebo jiný závod SkiTour. Nepřijdeme tak o prostředky potřebné k přípravě závodů a až se počasí umoudří a zima se vrátí, my ti zase budeme moct nabídnout závody plné zábavy a zážitků v zázemí i na trase.

Obleva zasáhla všechny hory v ČR. Proto jsme v intenzivním kontaktu s Českým hydrometeorologickým ústavem ohledně výhledu dalšího vývoje počasí, abychom s rozhodnutím k Zadovské 30 mohli přijít co nejdříve a abys vše věděl s co největším předstihem.

Těšíme se na tebe ve stopě a věříme, že se potkáme co nejdříve. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko