Newsletter

Na nejvěrnější závodníky i letos čeká vysloužená odměna a titul SkiTour Master!

30.3.2022   
Foto

Podobně jako v minulých sezonách si vážíme závodníků, kteří zvládli zajet všechny naše závody. Nebylo to vůbec jednoduché, protože zima nás donutila výrazně překopat náš kalendář. Přesto se našlo devět drsňáků, kteří se zvládli zúčastnit na všech šesti zastávkách alespoň jednoho ze závodů, nebo jich objeli pět, ale k tomu přidali účast na Běhu Piastów.

Jak jsme již zmiňovali v předchozích článcích, sněhové podmínky radikálně změnily harmonogram sezony. V původně plánovaném termínu se uskutečnily závody na Cínovci, v Deštném, JeLyMan, Jizerská 50 a Běh Piastów. Zbylé závody musely změnit datum konání, původně Zadovská štace k tomu vyměnila lokalitu na Horní Mísečky… Přesto se našlo dost entuziastů, kteří si s tím poradili. 

Není překvapením, že na titul SkiTour Master dosáhl celkový vítěz seriálu Pavel Janeček, který podobně jako třetí František Molva vynechal jen zavírák sezony. Právě reprezentant Ski teamu Vysočina Molva byl tím, kdo elitním borcům z eD system Silvini teamu zvládal v závodech šlapat na patky. Celkově skončil třetí. 

Ocenění si také vyjeli vítěz desítky na Cínovci Evžen Demčenko a celkově šestý v pořadí Velké SkiTour Ondřej Teplý. Zvláště ale pak děkujeme níže zmíněným: Petr Koutný, Libor Fortelný, Aleš Bobek, Jiří Bubeník a Jiří Pecháček. Tito závodníci, ač jim nešlo o výhru v celém seriálu, nám zachovali po celou zimu věrnost a obětovali běžkování tolik svého volného času. Ve stopě si zaslouží uznání.

Všichni jmenovaní za své úsilí získají plechovou krabičku a vak na záda v designu seriálu. S uznáním se na ně budeme těšit v další sezoně. Skol!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko