Newsletter

Z důvodu oblevy a nedostatku sněhu ve stopách jsme nuceni Zadovskou 30 zrušit. Závod ve stejném termínu nahradí Zavírák SkiTour 2022 na Horních Mísečkách

8.3.2022   
Foto

Na Zadovskou 30 jsme se moc těšili a do poslední chvíle věřili, že předpověď počasí vydrží ve víkendových hodnotách nebo se k nim vrátí. Bohužel ale sněhové srážky nepřišly a na mnoha místech závodních tras po víkendu vznikla místa bez sněhu. Přemýšleli jsme také o změně trasy, sněhová situace je ale v okolí Zadova všude obdobná. Víme, že tato situace není ideální a že informace o zrušení závodu publikujeme jen pár dní před startem. Možnosti konání závodu jsme intenzivně řešili a s rozhodnutím přicházíme v momentu, kdy máme zajištěnou plnohodnotnou náhradní lokalitu.

Nechceme tě připravit o běžkařský zážitek a sezonu z ničeho nic ukončit. Proto jsme se pro termín 12. a 13. 3. rozhodli připravili Zavírák SkiTour 2022, který proběhne v nádherné lokalitě Horních Míseček v Krkonoších. Závod nabídne kompletní servis a zázemí, na které jsi z předešlých zastávek seriálu zvyklý. Nebudou chybět občerstvovačky, mazací servis, vyhřívaná šatna a úschovna oblečení ani doprovodný program. Sněhové podmínky panují v Krkonoších skvělé a předpověď nám slibuje opravdu zimní závodní víkend.

Všem závodníkům registrovaným na Zadovskou 30 automaticky převádíme zakoupené startovné právě na Zavírák Skitour 2022. V případě individuálních dotazů nás, prosím, kontaktuj na e-mailu info@ski-tour.cz

Věříme, že i přes veškeré komplikace se s tebou na Horních Mísečkách potkáme a uzavřeme sezónu ČEZ SkiTour ve velkém stylu. 

Těšíme se na tebe. SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko