Newsletter

Karlovská 50 se letos nepojede. Důvodem je nedostatek sněhu na trase.

24.1.2022   
Foto

Nepříznivé sněhové podmínky opět zasáhly do konání závodů ČEZ SkiTour. Černý Petr tentokrát padl na oblíbený závod v Beskydech, Karlovskou 50. Vzhledem k poloze Velkých Karlovic, aktuálnímu nedostatku sněhu i velmi nejistému sněžení, nejsou organizátoři schopni závody v termínu 28. - 29. ledna uskutečnit.

Trasy nelze upravit do stop a vyhlídky na sněhové srážky v dostatečném množství jsou takřka nulové. Děkujeme všem věrným závodníkům, kteří se na Karlovskou 50 přihlásili a doufáme, že příští zimu budou již podmínky příznivější.

Vzhledem k nabitému programu celého seriálu a časovému omezení zimy, není možné pro letošní rok zajistit náhradní termín závodu pro dospělé běžce na lyžích. Lokální organizátoři nicméně připraví závod alespoň pro děti, a to v náhradním termínu 11. března. Jak se bude závod bodovat a zdali se body započítají do celkového hodnocení Mini SkiTour, organizátoři ještě upřesní v průběhu února.

Doufáme, že zima ve své druhé polovině přinese více sněhu i mrazu, abychom zbývající zastávky ČEZ SkiTour mohli odjet bez dalších komplikací. Zakoupené startovné na Karlovskou 50 vám vrátíme automaticky na účet do 30 dnů. Děkujeme za pochopení.

SKOL!

Tým ČEZ SkiTour

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko