Newsletter

Vybav se na ČEZ SkiTour oblečením od Northfinder

19.1.2022   
Foto

Když vojáci amerických speciálních jednotek testují novou výstroj a oblečení, ponoří se s ní na přelomu zimy a jara do vody, kde zůstanou 15 minut. Následně z ní vyjdou a rovnou pokračují ve výcviku. A to včetně jeho bojových částí v chladném počasí na Aljašce.

Jedním z takto testovaných materiálů byla také aktivní izolace Polartec® Alpha®. Hlavní ideou testu bylo zjistit, zda tělesná teplota nakonec látku vysuší. A Polartec® Alpha® z tohoto testu vyšla s nejlepším rankingem a jako nejlepší produkt, jaký byl kdy takhle testován.

Tato průlomová izolace nahrazuje dvě až tři vrstvy, má nízkou hmotnost, výborně izoluje a zároveň perfektně „dýchá“. Tím usnadňuje oblékání při (nejen) sportovních aktivitách v chladném počasí typu start-stop.

Věděli jste, že i v Northfinder oblečení určeném pro skialp a skitouring používáme tuto aktivní izolaci? Prohlédněte si naši skialpovou kolekci ušitou s použitím izolace Polartec® Alpha® Direct, která navíc oproti původní Alphe nepotřebuje podšívku, čímž se ještě více sníží hmotnost oblečení. Víc na www.northfinder.cz

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko