Newsletter

Start Krušnohorské 30 i celé sezóny ČEZ SkiTour se blíží. Mrkni na nejdůležitější informace.

18.1.2022   
Foto

Lyžníku, sněhové podmínky nám přejí a my se už těšíme, jak společně s tebou vyjedeme do Krušnohorské bílé stopy! Úvodní závod sezóny, Krušnohorská 30, nás čeká už 22. a 23. 1.! Protože tě kromě závodu jistě zajímají i detaily okolo dopravy, parkování nebo pravidel spojených s covidem, posíláme ti souhrnné info na jednom místě.

Začneme dopravou na Cínovec

Start závodu se nachází vedle hotelu Pomezí - Cínovec. Pro cestující autem doporučujeme cestu po silnici E55 do Teplic a dále po silnici číslo 8 do obce Dubí. Pojedeš stále ve směru Německo a kolem hotelu Pomezí, kde projedeš pod nadchodem. Na kruhovém objezdu vyjedeš druhým výjezdem, poté 200 metrů od kruhového objezdu odbočíš vlevo na parkoviště.

Centrální parkoviště pro závodníky ZDARMA bude připraveno 500 metrů od lokality závodu. Kapacita je 200 vozů.

Parkoviště je na mapě označeno zde.

Jak se dostat z parkoviště do dějiště závodu?

Z parkoviště je třeba přejít opatrně silnici na chodník a pokračovat kolem kruhového objezdu k hotelu Pomezí. Ve spodní části hotelu najdeš výdej startovních čísel. Pro vlastní bezpečnost použij u Hotelu Pomezí nadchod. 

A na konec i COVID pravidla

Podle aktuálních podmínek závod můžeme uspořádat v klasickém 2-denním režimu. My jako organizátoři v první řadě dbáme na bezpečnostní a hygienická pravidla a další opatření, která zaručují bezpečný průběh celého víkendu.

Opomenout nemůžeme ani podmínky, za kterých mohou závodníci startovat, v tuto chvíli je platný model O–N, což znamená, že na start se mohou postavit pouze ti účastníci, kteří mají platný certifikát o očkování nebo prodělání nemoci (nejdéle 180 dní od pozitivního testu) nebo splňují jednu z výjimek (projdi si pozorně!).

 

Tak se měj a těšíme se na tebe ve stopě!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko