Newsletter

Zadovská 30 se odkládá, na trase závodu není dostatek sněhu. Náhradní termín je v březnu

11.1.2022   
Foto

Už to vypadalo, že zima je konečně zpátky! Ještě před pár dny se jevila situace se sněhem na horách optimisticky, ale na Šumavě nenasněžilo tolik, co by bylo pro uspořádání Zadovské 30 potřeba. Přes veškerou naši snahu uspořádat závod v srdci Šumavy v plánovaném termínu se nám to nyní nepodaří. 

Nechceme ale nic vzdávat předem, a proto jsme i pro Zadovskou 30 našli náhradní termín. Věříme, že se přeci jen šumavskou krajinou na běžkách ještě letos projedeš, a to v termínu 12.–13. března. A uzavřeme tím letošní 15. sezonu ČEZ SkiTour.

Všem, kteří se již dříve registrovali na Zadovskou 30, bude startovné automaticky převedeno na nový termín. V případě individuálních dotazů nás prosím kontaktuj na info@ski-tour.cz.

Připrav se ale na jiné sportovní zážitky, chystáme víkendovou výzvu v našem Strava SkiTour klubu. Přidej se do našeho klubu v aplikaci Strava, sleduj nás na Facebooku a Instagramu ať ti nic neunikne a soutěž o zajímavé ceny! Závodní výzvu odtajníme na našich sociálních sítích v pátek 14. ledna.

Nenechme se dosavadní nepřízni počasí odradit a těšme se na to, že se potkáme za týden (22.–23.1.) na Cínovci, který hostí zbrusu nový závod našeho seriálu, Krušnohorskou 30! Tak SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko