Newsletter

Volkswagen Užitkové vozy podporuje české běžecké lyžování již 24 let

11.3.2021   
Foto

Volkswagen Užitkové vozy je již 24 let partnerem Svazu lyžařů České republiky a šestým rokem podporuje úspěšný projekt Lyžování dětem. Volkswagen Užitkové vozy navíc řadu let sponzoruje český seriál dálkových běhů na lyžích SkiTour, včetně legendárního závodu Jizerská 50. Ve službách Svazu lyžařů České republiky jezdí praktické, prostorné a bezpečné modely značky Volkswagen Užitkové vozy s vyspělým pohonem všech kol 4Motion, který si hravě poradí i s nástrahami zasněžených hor.

Volkswagen Užitkové vozy je partnerem, na kterého se mohou zákazníci spolehnout, a na tomto základě je postaveno i naše partnerství se Svazem lyžařů České republiky, které trvá již 24 let,“ říká Jakub Šebesta, ředitel divize Volkswagen Užitkové vozy společnosti Porsche Česká republika. „Naše vozy nabízejí vše, co fanoušci zimních sportů požadují: mimořádný prostor, variabilitu, komfort a bezpečnost. A v kombinaci s pohonem všech kol 4Motion, který dodáváme ve všech modelových řadách, také vynikající trakci i na povrchu se sníženou adhezí.“ Volkswagen Užitkové vozy poskytuje Svazu lyžařů ČR flotilu vozidel s vyspělým pohonem všech kol 4Motion, který je pro provoz v náročných zimních podmínkách zasněžených horských oblastí jako stvořený.

Volkswagen Užitkové vozy je rovněž tradičním sponzorem českého seriálu dálkových běhů na lyžích SkiTour (www.ski-tour.cz). Jeho součástí je i legendární závod Jizerská 50 (www.jiz50.cz). Volkswagen Užitkové vozy v rámci partnerství se SkiTour zajišťuje sportovcům komfortní šatnu a prostor pro převlékání, který je tvořen vozem Crafter a na něj navazujícím velkokapacitním vyhřívaným stanem.

Na Jizerské 50 vytváří Volkswagen Užitkové vozy příjemné zázemí také pro diváky v podobě tribuny s velkoplošnými displeji LED, na nichž mohou diváci přehledně sledovat průběh celého závodu. Stánek značky Volkswagen Užitkové vozy během závodu bezplatně poskytuje nejen kávu a čaj pro osvěžení a zahřátí, ale také možnost zasoutěžit si na běžkařském trenažeru. Výčet poskytovaných služeb pro diváky završuje speciální aplikace pro chytré telefony s kompletními informacemi o Jizerské 50, doprava pro VIP a testovací jízdy s vozy Volkswagen ve spolupráci s prodejcem Autotrend Liberec.
Fanoušci běžeckého lyžování se setkávají se značkou Volkswagen Užitkové vozy také při sledování přímých přenosů mezinárodního seriálu dálkových běhů na lyžích Ski Classics.

Volkswagen Užitkové vozy je v rámci rozsáhlé podpory českého běžeckého lyžování již šestým rokem generálním partnerem velmi úspěšného projektu „Lyžování dětem“, který organizuje závody a soutěže pro děti a mládež v Libereckém a Královéhradeckém kraji. Kromě tradičních závodů v běhu na lyžích klasickou i volnou technikou zahrnuje projekt „Lyžování dětem“ stále populárnější obratnostní závody, v nichž se vítězem stává nejšikovnější lyžař, a závody dvojic, štafety či přespolní běhy.

V letošní zimní sezoně byly aktivity značky spojené s běžeckým lyžováním vzhledem k epidemiologické situaci výrazně omezeny, ale značka Volkswagen Užitkové vozy je v budoucnu připravena podporovat běžecké lyžování ve všech výše uvedených aktivitách, tak jako doposud. https://www.vw-uzitkove.cz/

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko