Newsletter

Zazimujte běžky a pokořte virtuální závody SkiTour dle vašeho gusta. Vyzkoušejte kolo, běh nebo třeba brusle!

9.3.2021   
Foto

Tradiční seriál závodů ČEZ SkiTour se letos nese úplně v odlišném duchu, než jak jej známe z předchozích let. S ohledem na epidemiologickou situaci a nařízená vládní opatření ale přesto nemusíme věšet hlavu. Díky jednomu z hlavních partnerů závodu Hervis Sports a jeho nepřeberné nabídce sportovního vybavení, si jej pro letošní rok můžeme užít naprosto výjimečným způsobem. Nasedněte na nové kolo, chopte se hůlek, nazujte běžecké boty či kolečkové brusle a vyrazte za krásami blízkého okolí v jednom z volných závodů VIRTUÁLNÍ ČEZ SKITOUR 2021!

V letošním 14. ročníku ČEZ SkiTour se nehraje pouze na běžky. Vzhledem k současné situaci se organizátoři rozhodli respektovat vládní nařízení, a přesto vytvořit závody, kterých by se mohli účastnit všichni sportovní nadšenci. Ve volném závodu VIRTUÁLNÍ ČEZ SKITOUR nechte běžky doma a uctěte dlouholetou tradici libovolným sportem. V poklusu, na kole, bruslích nebo pěšky můžete udělat něco pro své zdraví, a navíc vyhrát titul SkiTour Mastera!
Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv disciplínu, dlouholetý partner a sponzor závodu Jizerská 50 a celého seriálu SkiTour, Hervis Sports, vám váš výběr může značně usnadnit. Jako prodejce sportovních potřeb disponuje nejširší nabídkou vhodného sportovního oblečení, bot i vybavení od českých výrobců i předních světových značek.
„Vzhledem k situaci, která kolem nás panuje, není možné v letošním roce závodit pohromadě. To ale naštěstí neznamená, že si již v pořadí 14. ročník tohoto turnaje musíme nechat ujít. Díky pandemii máme možnost vyzkoušet alternativní verzi závodů. Taková šance už se v budoucnu nemusí opakovat. Pokud chcete po zimě nastartovat svou kondičku a zároveň podpořit slavný český seriál závodů v běhu na lyžích, Hervis vám při výběru vhodného vybavení i padnoucího oblečení rád pomůže,” uvedl marketingový ředitel Hervis Sports Jan Štádler.
Cyklisté se proto mohou pokusit zdolat soutěž s nejpopulárnější značkou jízdních kol X Fact, která disponuje širokou škálou trekových, horských a krosových kol. Obchodní síť se sportovním oblečením Hervis Sports nyní nabízí dodatečnou slevu 20 % na všechna jízdní kola, a dokonce i elektrokola, takže ani delší trasy nebudou žádnou překážkou. Milovníci běhu neprohloupí, když si před virtuálním závodem pořídí nové běžecké boty Nike, které najdou na e-shopu www.hervis.cz. Pokud se po zimních měsících nemůžete dočkat kolečkových bruslí, první jízda na inlinech může být také skvělou příležitostí v boji o titul vítěze. Do závodu se však můžete přihlásit i v případě, že místo běhu, kola nebo bruslí preferujete pěší chůzi. Zkuste ji posunout na další úroveň a objednejte si kvalitní trekové hole, které vám pomohou zapojit horní část těla a slouží k odlehčení pohybového aparátů, zejména páteře.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko