Newsletter

Přibalte si na cesty za sportem BENZINA aplikaci s výhodami

5.3.2021   
Foto

Benzina přichystala pro své zákazníky užitečnou mobilní aplikaci, která nabízí zajímavé výhody. Najdete v ní možnost pohodlně platit za tankování paliva přímo u stojanu, věrnostní program a také navigaci k vybrané čerpací stanici. Kdykoli nyní vyrazíte autem do lyžařské stopy, máte od Benziny, hlavního partnera SkiTour, v mobilu pomocníka, který vám šetří čas i peníze.

Za každé tankování v populárních červenobílých stanicích budete v BENZINA aplikaci odměněni věrnostními body, tzv. koníky. Ty se vám načtou také za nákup veškerého sortimentu u pokladen, ať už platíte kartou, nebo hotově.

A co s koníky? Můžete je vyměnit za zvýhodněné nabídky či produkty zdarma z širokého sortimentu rychlého občerstvení Stop Cafe. V BENZINA aplikaci můžete platit za tankování paliva přímo u stojanu i TANKARTOU Easy, která nabízí výhodné slevy na každém litru paliva.

Získat všechny tyto výhody je jednoduché. Stačí si BENZINA aplikaci bezplatně stáhnout pro Android nebo iOS a zaregistrovat se. Více informací získáte na stránkách benzina-aplikace.cz.

Ti, kteří letos absolvují alespoň jeden ze závodů Virtuální ČEZ SkiTour a zadají svůj výsledek do systému, budou součástí závěrečného losování po skončení celého seriálu. Mezi cenami najdete i 3 dárkové balíčky od Benziny ORLEN, které obsahují energetické nápoje Verva, čepici KAMA v edici Jizerské 50 2021 a hlavně TANKARTU Easy s nabitou částkou na 2 000Kč.

Při cestách nejen za zimními sporty, ale i dalšími aktivitami vám drží palce Benzina. A nezapomeňte na dodržování aktuálních opatření!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko