Newsletter

Vyhraj batoh BOLL pro svého mini sportovce

5.3.2021   
Foto

Součástí ČEZ SkiTour jsou každý rok závody i pro ty nejmenší, Mini SkiTour. Ve stopách našich závodů se tak možná prohánějí budoucí hvězdy běžeckého lyžování nebo biatlonu. Standardně soutěžíme v pěti věkových kategoriích, od benjamínků až po starší žáky. A právě na ty nejmenší sportovce čekají praktické batůžky od našeho partnera BOLL.

Připravili jsme společně pro tvé ratolesti dvě týdenní soutěže na našem Facebooku. V té první, která potrvá od 5. do 11. března soutěžíme celkem o čtyři batohy, které jsou vhodné pro větší děti a mládež.

Druhá soutěž proběhne od 15. do 21. března a ve hře bude dalších 6 batůžků – dva pro benjamínky (vhodné pro děti předškolního věku), dva pro předžáky (vhodné pro děti od výšky 120 cm) a dva pro nejmladší žáky (vhodné pro děti od výšky 120 cm). Podmínkou soutěží je vložit rodinnou/dětskou fotografii do komentářů pod danou soutěž, připsat, kde jste se svými malými sportovci strávili AKTIVNĚ čas a doplnit jejich věk, ať vybereme ten správný batoh. V dané kategorii odměňujeme vždy jednu slečnu a jednoho kluka.

Jasně, podmínky k pohybu teď nejsou ideální, ale možností je stále spousta! I ve své obci si můžete vyjít na procházku, proběhnout se nebo si vyjet na kolech. Aktivitám se zkrátka meze nekladou, i když dbáš na všechna optaření!

Zde si pro motivaci můžeš prohlédnout batohy BOLL, které jsou ve hře:

Ročníky

Kategorie

Cena

2014 a mladší

Benjamínci

batoh KOALA

2012 - 2013

Předžáci

batoh Sioux

2010 - 2011

Nejmladší žáci

batoh Falcon

2008 - 2009

Mladší žácí

batoh Trapper

2005 - 2007

Starší žáci

batoh EAGLE

Navíc připomínáme jeden bonus pro všechny. S kódem SKITOUR2021 máš v eshopu na www.boll.cz slevu 15% na všechny batohy, spacáky a outdoorové doplňky.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko