Newsletter

Zapoj se do Virtuální ČEZ SkiTour, vyhrávej ceny každý týden a buď ve slosování o hodnotné ceny našich partnerů

24.2.2021   
Foto

Zbývá nám poslední měsíc našeho seriálu Virtuální ČEZ SkiTour. I když se nic nezměnilo na tom, že se nemůžeme potkávat na startu a naše závody jsou letos pouze virtuální, ceny, které pro tebe máme, jsou naprosto reálné a hmatatelné.

Po skončení seriálu máme pro všechny zúčastněné (podmínkou je mít nahraný platný výsledek v systému) připravenou tombolu, kde vylosujeme několik z vás, které se chystáme potěšit hodnotným dárkem. Ve hře je třeba zapůjčení zbrusu nového auta VW Caddy na celý víkend zdarma včetně plné nádrže, nebo nabitou Tankartu Easy od Benziny ORLEN. A to je jen zlomek toho, co se chystáme rozdat. Ať už absolvuješ jeden závod nebo útočíš na titul SkiTour Mastera, odměna tě nemine. 

Užij si zimní sezonu až do 21. března a nevadí, když nejezdíš zrovna na běžkách. SkiTour je otevřena všem sportovním nadšencům, kteří se chtějí s ostatními poměřit a zabojovat o co nejlepší výsledek. Nezáleží na tom, jakou aktivitu si vybereš, ani kolik ti je let. Platí pouze to, že aktivita musí být měřitelná. Svůj závod ale můžeš absolvovat kdekoliv, jakkoliv a kdykoliv do konce zimy, tj. 21. 3. 2021.

Závody to ale všechno nekončí. Kromě zmíněné závěrečné tomboly máme pro tebe totiž každý týden soutěže, jak už v našem klubu ČEZ SkiTour v aplikaci Strava, tak i na našich sociálních sítích. Na Stravě jsme připravili společně s našim prémiovým partnerem T-Mobile 5 soutěžních segmentů a každé pondělí vybíráme na každém z nich jednoho nejrychlejšího lyžaře a lyžařku. Pravidelně každé pondělí také losujeme z aktuálně registrovaných závodníků, kteří se mohou těšit na některé z cen našich partnerů, které ocení nejeden sportovec. Motivace je zkrátka obrovská, ať už usiluješ o osobák, chceš aby ti přistál ve schránce od nás nějaký dárek nebo obojí dohromady :-)

Veškeré info o týdenních soutěžích i závěrečném losování najdeš ZDE.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko