Newsletter

Zabal batoh a vyraz na Virtuální ČEZ SkiTour 2021!

12.2.2021   
Foto

Hory se zasypaly sněhem, a tak můžeme vyrazit do stopy a pořádně potrénovat. Vždyť je v přírodě tak krásně!

V BOLLu jsme pro toto období připravili praktické vybavení na výlety do hor.

 

Na hory oceníte naše univerzální day-pack batohy. Vybírat můžete z řady Raven ve stylovém černém designu. Milovníci praktických kapes a funkčních detailů balí do Trail Headu, který vyrábíme s drobnými úpravami již více než deset let a stále patří mezi nej batoh naší kolekce. Day-pack batohy jsou svou velikostí určeny právě pro jednodenní výlety. Zabalíte do nich pohodlně svačinu, termosku a náhradní oblečení.

Nezapomínejte, že i děti si rády ponesou svůj batůžek! Nabízíme dětské batohy pro děti od 3 let. Stačí si jen vybrat tu správnou velikost a barvu. Při pobytu s dětmi na běžkách nebo na zimních výletech se nám osvědčilo, když si děti nesou vlastní batoh, kde mají sladkost, náhradní rukavice a menší termosku. Důležité je, aby byl batůžek správně nastaven. Pro zimní výletování povolte popruhy tak, aby batoh dosedl na bundu. Vždy dbejte na zapnutý hrudní a bederní pás, který fixuje batoh na zádech.

Nenahraditelným vybavením do sněhu jsou návleky. Dětské návleky vyrábíme ve třech velikostech a veselých barvách a na zip. Skvěle poslouží na pěší výlet, bobování i běžky. Návleky pro dospělé nabízíme ve dvou provedeních – vysokohorské technické návleky z odolných materiálů a jednodušší, ale též velmi odolné návleky do standardních zimních podmínek.

Nadšeně podporujeme sportování venku. Chovejme se zodpovědně, ohleduplně k ostatním i k přírodě a užívejme sníh a mráz, který nám zima nadělila.

BOLL – PACK FOR ADVENTURE

www.boll.cz

batohy řady RAVEN

batohy Trail Head

dětské batohy BOLL

návleky

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko