Newsletter

Užij si Karlovskou 50 jako individuální výzvu!

29.1.2021   
Foto

Jak jsme již na začátku letošního roku avizovali, kvůli epidemické situaci ve Zlínském kraji se pořadatelé ve Velkých Karlovicích rozhodli letošní ročník Karlovské 50 zrušit a nechat závodění až na rok 2022.

Rozhodně ale nechceme, abys poslední lednový víkend lenošil! Ať už jsi měl stát ve stopě Karlovské 50 či ne, pojď se postavit čelem naší individuální výzvě! V termínech od pátku 29. ledna do pondělí 1. února se u nás počítá každá aktivita - nazuj běžky, skialpy, sněžnice, pohorky nebo třeba vyvez kolo. Je to jen na Tobě, JAK a KDE budeš svůj čas aktivně trávit.

Máme několik možností, jak se můžeš zapojit:

  • buď součástí našeho klubu ČEZ SkiTour na Stravě a své výkony zaznamenávej tam
  • sdílej na facebookové události Karlovské 50 fotky z terénu, ať už budeš sám nebo s rodinou
  • sdílej s námi zážitky i na instagramu pod hashtagem #jeduSkiTour

Pro vítěze máme připravené lákavé odměny. V klubu na Stravě rozdělíme do každé ze dvou kategorií, muži a ženy, 3 ceny. Budeme hodnotit kolik celkem jsi strávil aktivně času v terénu, kolik jsi celkem urazil kilometrů (sčítají se všechny 4 dny výzvy) a pak čeká výhra i na jednoho nahodile vylosovaného v každé z kategorií. V události na Facebooku pak vybereme náhodně jednu z rodinných fotek a jednu individuální. Těšit se můžeš například na ceny od našeho partnera Boll, každý z výherců obdrží nákrčník Karlovská 50, a další.

Jistě budeš taky rád, když si tvé aktivity všimne i tvé okolí. Stačí se zaregistrovat u nás na webu, vyplnit jednoduchý formulář a budeš si moct stáhnout účastnický diplom, který můžeš sdílet na svých sociálních sítích. 

Neseď tedy doma a pusť se s námi do naší individuální výzvy. Těšíme se na tvé skvostné fotky i výkony. My z týmu ČEZ SkiTour se zapojíme určitě taky, i nás mrzí, že nemůžeme spolu být v Beskydech, ale na gauči se kvůli tomu válet nebudeme! #jeduSkiTour


Zároveň bychom Tě rádi upozornili, že přinášíme i zprávy ze stopy Orlického maratonu. Více si přečti ZDE.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko