Newsletter

Vybavte se Enervitem na sezonu. Máme pro vás tipy i slevu!

4.1.2021   
Foto

Bez čeho se v bílé stopě neobejdete? Samozřejmě bez sněhu, lyží a lyžařského vybavení. Nezapomínejte ale ani na správnou výživu, která vám pomáhá sportovat lépe – tím, že připraví váš organizmus na sport, dodá energii a postará se o regeneraci. To všechno dokáže Enervit, specialista na výživu pro vytrvalce. Navíc na našem e-shopu můžete vybírat i kompresní podkolenky a lýtkové návleky Royal Bay. I ty patří do projektu Sportuj lépe a vztahuje se na ně lednová akce určená pro všechny milovníky běžeckého lyžování a fanoušky SkiTour:

15% sleva po zadání kódu SKITOUR15

Slevu můžete využít jak na kompresní oblečení Royal Bay, tak na sportovní výživu Enervitdo 15. 1. 2021. A co by ve vašem košíku nemělo chybět?

1) Enervit PRE Sport

Sacharidové želé s nízkým glykemickým indexem, které vás perfektně připraví na sport. Postará se o správné nastavení organizmu pro sportovní výkon, vyřeší otázku, co jíst před sportem (abyste nebyli hladoví a zároveň jste nezatížili trávicí systém), dodá energii ze sacharidů a umožní čerpat energii z vnitřních tuků. Více zde.

2) Ionťák Enervit Isotonic Drink

Neměl by chybět ve výbavě žádného lyžaře – kromě nezbytných tekutin dodává i energii ve formě sacharidů a vypocené minerální látky. Jeho předností je i výborná vstřebatelnost (rychlejší než v případě samotné vody) a také chuť. Více zde.

3) Energie na výkon

Váš výkon ve stopě si žádá přísun energie. Zásobárna sacharidové energie v těle je totiž omezená (glykogen) a energie z vnitřních tuků je zase pomalá, navíc i tuky potřebují ke svému pálení sacharidy. Proto doplňujte energii externě – prostřednictvím dobře vstřebatelných energetických gelů, energetických tablet nebo energetických tyčinek. Kolik energie a jak rychle dodají, se dozvíte v grafu.

4) Enervit Recovery Drink

Legendární regenerační nápoj, který vám pomůže „vstřebat“ váš trénink či závod ve stopě. Dodává tělu to, co ihned po sportu potřebujetekutiny, sacharidy (pro doplnění vyčerpaného glykogenu), aminokyseliny (pro opravu poškozených svalových vláken) i vitaminy (pro efektivní energetický metabolismus). Více zde.

5) Kompresní oblečení

Když správně stáhnete namáhaný sval pomocí kvalitní komprese, můžete čerpat řadu benefitů pro podporu výkonnosti i následné regenerace. Kompresní podkolenky nebo lýtkové návleky Royal Bay pomáhají:

  • Podporovat výkonnost svalu tím, že jej lépe připravují na sportovní zátěž.
  • Při sportu oddalují nástup únavy.
  • Urychlují regeneraci.
  • Chrání sval před poraněním a pomáhají předcházet křečím.

Sportovní výživu Enervit i kompresní oblečení Royal Bay koupíte na eshop.enervit.czdo 15. 1. navíc s 15% slevou po zadání kódu SKITOUR15. Užijte si zimu naplno!

 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko