Newsletter

Na Zadově není sníh, sezonu zavřeme o týden později v Krkonoších

9.3.2020   
Foto

Vypadá to, že na Zadov už přišlo jaro a sníh a zima se na lyžařské trasy vrátí zase až na podzim. S ohledem na nedostatečné sněhové podmínky nebudeme schopni Zadovskou 30 uspořádat. Protože se ale s letošní sezonou chceme rozloučit důstojně ve stopě, rozhodli jsme se uspořádat závěrečný závod o týden později v Krkonoších.

Poslední závod seriálu ČEZ SkiTour se tak uskuteční o víkendu 21. a 22. března 2020 v běžeckém lyžařském areálu Horní Mísečky. Sněhu je v Krkonoších dostatek a tamní podmínky umožní uspořádat kvalitní Zavírák sezony 2020. Ještě není třeba věšet běžky pro letošek na hřebík! Doraz s námi uzavřít sezónu do Krkonoš.

Součástí poslední zastávky ČEZ SkiTour budou jak dětské závody, tak závody klasickou i volnou technikou. Konkrétní trasy zveřejníme brzy. Závody budou zařazeny do bodování SkiTour, stejně jako tomu mělo být v rámci Zadovské 30 - můžeš bodovat do Velké, Malé i Nova 10 km SkiTour. Na své si přijdou také týmy a jejich bodové přínosy do týmových žebříčků.

Protože se Zavírák uskuteční o týden později než původně plánovaná Zadovská 30, bereme na vědomí, že závodníci, kteří doposud jeli pro titul SkiTour Mastera, mohou mít na tento víkend už jiné plány. Pro získání titulu SkiTour Mastera se tedy počítají 3 závody jako doposud, viz zde.

Všichni závodníci, kteří mají zaplacené startovné na letošní ročník Zadovské 30, budou automaticky převedeni na startovku Zavíráku ČEZ SkiTour. Pokud ti termín nevyhovuje, můžeš do 15.3. požádat o převedení startovného na příští rok.

Pro žádost o převod startovného napiš na info@ski-tour.cz.
Přijeď s námi zavřít lyžařskou sezonu! Registruj se zde.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko