Newsletter

Mini Karlovská zvedla závodníky ze školních lavic

28.2.2020   
Foto

Ve Velkých Karlovicích sice napadlo pár čísel sněhu, ale bohužel to nebylo dost na to, abychom mohli připravit kvalitní trasy pro dospělé závody Karlovské 50. Na páteční dětské závody ale čerstvý sníh přinesl krásnou zimní atmosféru.

I když letošní zima běžkařům nepřeje, na uměle zasněžovaném biatlonovém okruhu naproti obecnímu úřadu si užily závody alespoň děti. Do Mini Karlovské se přihlásilo celkem 177 závodníků.

Největší zastoupení měli žáci místní základní školy, kteří mají výuku běžeckého lyžování jako součást tělocviku. Atmosféra kolem trati panovala skvělá, mezi diváky se postavili rodiče, prarodiče a často také sourozenci nebo spolužáci závodníků. Ti všichni povzbuzovali za lepším časem každého ze zúčastněných, kteří startovali samostatně v intervalech. Také v cíli si byli všichni rovni, na krk dostal každý bez ohledu na výsledek multifunkční medaili.

Páteční program tak místo školní výuky patřil běžkám a místním dětem. Ti divákovi svými odhodlanými výkony a elánem nahradily absenci dospělých závodů Karlovské 50, které byly pro nedostatek sněhu zrušeny.

Všem závodníkům přejeme, ať jim sportovní elán vydrží i do dalších let a v budoucnu se na ně budeme těšit třeba i na startu hlavního závodu Karlovské 50.

Za dva týdny nás čeká poslední závod letošní sezóny ČEZ SkiTour. Se Zadovskou 30 vyrazíme do srdce Národního parku Šumava. Přidejte se registrací na www.ski-tour.cz! SKOL!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko