Newsletter

Fellner a Lanková ovládli VW JeLyMana volně

22.2.2020   
Foto

Perfektní lyžařské podmínky a skvěle připravené trasy přivítaly závodníky sobotního JeLyMana.

Paprsek nejprve zaplnily děti všech věkových kategorií, které se zúčastnily závodu Mini JeLyMan. Na trasách 1 km a 2,5 km poměřili síly dívky i kluci do 15 let. 

Po poledni dostali prostor vyznavači volného stylu. Úderem 13. hodiny vyjelo na trasy přes 120 závodníků. Nejrychleji zvládl závod vedoucí po okruhu Růžovka Adam Fellner v čase 1.02:51. Místní rodák zná stopy okolo Paprsku jako své boty. "Já tady trénuju denně a mám to tady rád, tak jsem si to užil. Dnešní závod jsem pojal jako rychlostní vrchol svého soustředění," nechal se Fellner slyšet v cíli. Druhému muži Jakubovi Procházkovi nadělil  Fellner téměř tříminutový náskok. Třetí muž si pro multifunkční medaili přijel až z Norska. Krister Saastad dojel jen 2 setiny vteřiny za Procházkou v čase 1:05:39.64.

Mezi ženami suverénně zvítězila Lada Lanková, která protla cílovou pásku v čase 1:14:37. "Moc jsem si to užila, trasa je tu pěkná, členitá," svěřila se Lanková v cíli. Druhou nejrychlejší ženou byla Darina Krausová v čase 1:17:58. Třetí místo obsadila Blanka Pavlů s časem 1:20:49. 

Zítra program pokračuje klasickými závody. Závodníky čekají tratě na 8,5 km, 21 km a 42 km.  Registrace probíhají na Paprsku od 8:00.

Fotografie ze sobotního závodu budou brzy.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko