Newsletter

Novinka: Mini SkiTour vyhlásí celkové vítěze a vítězky

18.11.2019   
Foto

 Jizerské hory, Šumava, Beskydy, Orlické hory a Jeseníky. To bude jízda. Dobrodružství na běžkách si letos budou moci v rámci seriálu ČEZ SkiTour užít tradičně sportovci všech věkových kategorií, a to i ti úplně nejmenší. Navíc je tu skvělá novinka, už od benjamínků budou moci všichni zabojovat o co nejlepší umístění v celkovém pořadí seriálu.

 

Nově budeme vyhlašovat tři nejrychlejší a nejpilnější běžkaře a běžkařky v dětských závodech Mini SkiTour. Proč nejpilnější? Protože právě díky účasti na více závodech každý z malých účastníků zvyšuje svou šanci zabodovat v celkovém pořadí.

Do něj se budou počítat 4 nejlepší výsledky ze 6. Pokud tedy vyrazíš alespoň do čtyř závodů seriálu, budeš mít plnohodnotnou šanci umístit se mezi absolutně nejlepšími. Každou středu po závodě SkiTour na webu najdeš průběžné pořadí, abys věděl/a, jak si zatím vedeš.

Za první místo získá nejrychlejší chlapec i dívka 100 bodů, za druhé 90 a za třetí 85. Neboj, bodovaná jsou i další místa. Více o bodování závodů najdeš ZDE. Taky už se tak těšíš na první zastávku SkiTour v Bedřichově?

Takže začínáme odpočívat a 3. ledna 2020 se tam uvidíme s běžkami na nohách. 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko