Newsletter

Sezóna 2020 začne v Bedřichově

8.10.2019   
Foto

Krkonoše hlásí sníh, a to znamená co? Že v Jizerkách už ho můžeme vyhlížet taky! O prvním lednovém víkendu si trasy v Jizerských horách podmaní lyžaři s čelovkami v rámci Bedřichovského Night Marathonu. Registrace už běží, tak neváhej a přihlas se. 

První lednový víkend už několik let patří milovníkům bílé stopy a Jizerské magistrále zalité tmou. Bedřichovský Night Light Marathon letos vychází na 3. a 4. ledna.

Noční Jizerky, světlo z čelovek a jinak tma. Tím je první závod seriálu výjimečný. Víš o tom, že v Jizerkách můžeš najít oblast tmavé oblohy, tedy místo s poměrně nízkým světelným znečištěním? O to krásnější je noční projížďka, tak se nezapomeň při závodech rozhlédnout.  

Stejně jako v minulých letech se můžeš rozhodnout, jestli se vydáš na trať měřící 10 km, 17,5 km nebo 30 km. Desítka, stejně jako dětské závody se jede klasicky, u delších tratí už si můžeš zvolit volný styl v pátek nebo klasickou variantu v sobotu. A nebo můžeš rozjet zimu na běžkách pořádně a střihnout si závody jak volně v pátek, tak klasicky v sobotu.

Registrace na Bedřichovský Night Light Marathon i na ostatní závody ze série jsou v plném proudu, přihlas se zde. 

Pokud se chystáš na Jizerskou 50, kde chceš lépe natrénovat než na Jizerské magistrále? ;-) 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko