Newsletter

Registrace SkiTour odstartovány!

1.10.2019   
Foto

Největší český seriál v běhu na lyžích ČEZ SkiTour už pomalu rozbíhá zimní sezónu. Do úvodního závodu v Bedřichově sice ještě pár měsíců zbývá, přesto je čas se připravit. Šest závodů, pět různých destinací českých hor, tisíce závodníků všech věkových kategorií a desetitisíce naběhaných kilometrů. Kdy a kde?

 

  • Bedřichovský Night Light Marathon - 3.–4. ledna 2020
  • Zadovská 30 – 18.–19. ledna 2020
  • Karlovská 50 – 24.–25. ledna 2020
  • Orlický maraton – 1.–2. února 2020
  • ČEZ Jizerská 50 – 7.–9. února 2020
  • JeLyMan – 22.–23. února 2020

Vrcholky evropských hor už hlásí první sníh, i do Čech už přichází studená fronta, která je předzvěstí silné zimy. Léto je za námi, a to značí jediné: již brzy budeme mazat do stopy. Rozjeď zimu na běžkách! Seriál tě postupně zavede přes Jizerky, Šumavu, Beskydy, Orlické hory až do Jeseníků.

Třináctý ročník populárního seriálu odstartuje již tradičně v Bedřichově při nočním dobrodružství zvaném Night Light Marathon. První čtyři závody série můžeš pojmout jako trénink na slavnou ČEZ Jizerskou 50, která je také součástí. A na posledním závodě se za našláplou zimní sezonu odměň nádhernými výhledy z Paprsku.

Vybrat si můžeš ze závodů klasickou i volnou technikou v délce od 10 do 50 km podle tvých schopností a dovedností. Na všechny zastávky tradičního běžkařského seriálu můžeš vyrazit s celou rodinou. Tvé ratolesti si mohou vyzkoušet Mini SkiTour, tedy závody pro děti do patnácti let klasickou technikou, které každým rokem lákají více malých nadšenců. 

Zapiš se na startovní listinu včas, ať okusíš jedinečnou atmosféru českých hor na vlastní běžky. Registruj se zde a rozjeď zimu na běžkách se SkiTour!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko