Newsletter

S Hervisem jste si užili zimu na maximum!

5.3.2019   
Foto

Letošní zima se opravdu povedla a pro všechny zimní radovánky připravila skvělé zázemí v podobě bohaté nadílky sněhu. A jako každý rok jste se mohli s Hervisem účastnit několika oblíbených a očekávaných zimních závodů na běžkách, ke kterým patří seriál SkiTour a velmi oblíbená Jizerská 50.

Hervis byl opět hrdým partnerem jak seriálu SkiTour, tak Jizerské 50 a mohli jste díky němu zakusit skvělé zázemí na všech loňských i letošních závodech. Díky tomuto partnerství jste získali ve všech prodejnách Hervis Sport exklusivní slevu na startovné - 25 % na SkiTour a 10 % na Jizerskou 50.

Největší běžkařský seriál závodů SkiTour se postupně představil v Orlických horách, na Šumavě, Jizerských horách, Beskydech a Jeseníkách, takže ať už pocházíte odkudkoliv, určitě jste si v okolí našli ten svůj. Skvělou výhodou všech závodů bylo, že jste mohli vyrazit i s dětmi. Na místě byl vždy připravený Hervis Dětský park s instruktorem, kde si vaše ratolesti zasportovali a pod dohledem trenéra se naučili třeba i něco nového. Vy jste se díky tomu mohli plně soustředit na svůj výkon a krásný den si tak užila celá rodina.

Legendárním a závodníky oblíbená byla, je a bude Jizerská 50 v Bedřichově. Pokud jste se na délku této trasy ještě necítili, byla pro vás připravená Hervis Jizerká 25. Každý si tak přišel na své. Pokud jste cokoliv ze své výbavy zapomněli doma, Hervis vám v Bedřichově kryl záda svým stánkem s běžkařským sortimentem, kde jste mohli vše potřebné případně dokoupit a v klidu se dostavit na start, případně si za odměnu za závod pořídit něco pro radost.

Vybavení pro celou rodinu na veškeré sporty od oblečení až po doplňky najdete v kamenných prodejnách Hervis Sports, kde Vám s radou a výběrem poradí proškolený personál nebo můžete vše pohodlně nakupovat on-line na www.hervis.cz.

 

 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko