Newsletter

Sobotní vítězství bral na JeLyManovi o prsa Maryška

23.2.2019   
Foto

SkiTour 2019 se chýlí k závěru! Sobotní program JeLyMana otevřel poslední letošní závodní víkend. Na trati se dopoledne utkaly děti a odpoledne vyznavači volného stylu při závodě VW JeLyMan 20 km volně.

Sedmadvacátý ročník JeLyMana zaplnil Skiareál Paprsek. Dopoledne si zazávodily děti na tratích 1 a 2,5 km. Po důkladné Hervis rozcvičce s Ondrou Zadrobílkem se jich na trať vydalo téměř 70. 

Odpoledne patřilo dospělým. Na bruslařský okruh Růžovka se vydala více než stovka lyžařů. O vítězství na 20km trase se v cílové rovince poprali Honza Maryška a Benjamin Vrbovský. Do slova o palec na noze byl nakonec rychlejší Honza Maryška a s časem 55:23,62 bral pomyslné zlato. Takřka domácí Benjamin Vrbovský zaostal o pouhé 4 desetiny vteřiny. Pro bronz si dojel Petr Holub.

Mezi ženami zvítězila Veronika Novotná s časem 1:05:42. "Tady na JeLyManovi jsem poprvé, předtím jsem tu nikdy nezávodila. Tak mám radost, že to na poprvé takhle hezky vyšlo," nechala se slyšet v cíli. O minutu a půl později protla cílovou pásku druhá žena Darina Krausová. Třetí nejlepší ženou sobotních závodů se stala Katka Švancarová s časem 1:08:21. 

Závodní program pokračuje v neděli, kdy se závodníci postaví na start klasickcýh závodů na 10, 21 a 42 km. 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko