Newsletter

Do Bedřichova přijelo na noční závody 1000 závodníků. Klasiku vyhrál Řezáč

5.1.2019   
Foto

Letošní Night Light Marathon přilákal do Bedřichova bezmála 1000 závodníků. První letošní závod podniku SkiTour se vydařil a účastníci si vychutnali nádhernou noční atmosféru Jizerských hor.

Po pátečním programu, kdy se jely dva závody volným stylem, se zájemci mohli těšit z ještě větší porce závodů v sobotu. Přes ranní nepříznivé počasí se postupně podmínky vylepšily a nic nebránilo tomu, aby účastníci stihli dobře namazat užít si sobotní závody. 

Po dětských závodech přišly na řadu tratě na 30, 17,5 a 10 kilometrů – všechny se jely klasickou technikou. Nejrychleji do cíle přijel Michael Weis, který zvládl jako jediný závod na 10 km pod půl hodiny. Z žen byla na nejkratší distanci nejrychlejší polská závodnice Kataryna Witek.

Po druhém místě ze 17,5 km trati z předchozího dne se na nejvyšší pozici při klasice prodral Felix Wetterling. Mezi ženami kralovala Karolína Grohová s časem 54:02. Nejdelší trasu zajel nejrychleji podle očekávání Stanislav Řezáč, který protnul cílovou pásku za 1:19:56 od startu. Mezi ženami byla nejrychlejší favorizovaná Adéla Boudíková v čase 1:33:22.

Děkujeme, že jsi dorazil na Bedřichovský Night Light Marathon, a podílel ses na skvělém sportovním zážitku!

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko