Newsletter

Nočního závodu v Bedřichově se zúčastnilo 400 běžců, Ročárek obhájil prvenství

4.1.2019   
Foto

Skvělá atmosféra, plno emocí a poctivé sportovní výkony. Úvodní den Bedřichovského Night Light Marathonu se vydařil – noční jízdu Jizerskými horami si užilo 400 závodníků.

Páteční program Bedřichovského Night Light Marathonu odstartoval dvěma závody volnou technikou. Úplně prvním závodníkem v cíli byl Michal Malík, který si s tratí dlouhou 17,5 km poradil za 48 minut a 4 sekundy. Mezi ženami byla nejlepší Andrea Klementová, jejíž cílový čas byl 52:03.

V delší distanci, která se jela na dvě kola a měřila celkem 30 km, byl mezi muži nejlepší Jiří Ročárek, který obhájil prvenství v tomto závodě z minulého roku. Jeho čas byl 1:17:37. V kategorii žen byla tentokrát nejlepší bývalá elitní běžkyně na lyžích Zuzana Kocumová, která byla při loňském závodě těsně druhá. Zvítězila v čase 1:33:02.

Závody v Bedřichově pokračují v sobotu, kdy na účastníky čekají závody klasickou technikou. Pojede se na 10, 17,5 a 30 km. Na programu jsou i dětské závody. Registrace budou otevřeny na všechny tratě od 13:00. Přijeď si zazávodit i ty.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko