Newsletter

Běž si sbalit, za chvíli vyrážíme!

16.12.2018   
Foto

BOLL Gear, český výrobce outdoorového vybavení se opět stal partnerem dětských závodů SKITour 2019. Na sérii závodů SKITour 2019 se moc těšíme a doufáme, že podmínky budou letos dobré a že si to společně užijeme!

Outdoorové vybavení, batohy a spacáky vyrábíme již více než 30 let a stále nás to nesmírně baví. Baví nás vytvářet věci, které přinesou radost a užitek dětem a jejich rodičům a po dlouhou dobu budou dobře sloužit.

Naše dětské batohy se těší velké oblibě mezi aktivními rodinami. Proč tomu tak je? Snad proto, že neustupujeme z našich předsevzetí:

  1. Funkčnost na prvním místě

Dostatečně velký batůžek pro svačinu, oblečení, pití i plyšáka. Pohodlné a dobře padnoucí popruhy. Množství kapes a kapsiček pro uschování těch nejtajnějších pokladů. Přezky, které rozepne i malé dítě. Kvalitní zipy s ergonomickým tahadlem. Voděodolnost a snadná údržba.

  1. Ergonomie

Batoh BOLL musí správně sedět na zádech a nijak nezatěžovat děti. Musí „kopírovat“ všechny pohyby těla, být na zádech stabilní a to i při hrách a dovádění.

  1. Bezpečnost a spolehlivost

Pro výrobu jsou používány pouze kvalitní materiály. Velká pozornost se věnuje i samotnému šití, kde namáhaná místa jsou opatřena zesíleným nebo speciálním stehem a nití. Všechny dětské batohy jsou opatřeny vysoce reflexními plochami.

  1. A musí se dětem líbit!

Velký důraz při designu batohů klademe na správnou konstrukci batohu tak, aby konstrukce zádového systému v maximální míře roznášela váhu břemene a batoh nadměrně nezatěžoval nevyvinutou dětskou páteř. Nevhodně zvolený batoh nebo jen jeho nesprávné nošení může mít negativní vliv na vývoj a optimální držení dětské páteře. Může docházet k bolestem hlavy, krku a zad, dlouhodobě může dojít k trvalému poškození přirozeného zakřivení páteře. Poznatky pediatrů a fyzioterapeutů promítáme do designu dětských batohů. Výsledkem je batoh, který podporuje zdravý vývoj dětské páteře a děti si tak mohou bezstarostně užívat dobrodružství v přírodě. A my rodiče s nimi!

Rodiče nás též znají jako výrobce příjemných, hřejivých, rostoucích spacáků pro děti se zvířecími potisky na hrudi. V loňském roce jsme představili juniorské spacáky STELLAR. Jedná se o kvalitní tří-sezónní spacáky z dutého vlákna MICROFIBER DUAL TM. Svou sarkofágovou 3D-MUMMY konstrukcí poskytují neobvyklý prostor a optimální tepelnou izolaci. Děti jistě ocení řadu funkčních detailů a potisk obrázky souhvězdí, které v noci svítí! O spacák STELLAR bude možno v rámci série SkiTour soutěžit, sledujte facebook.

Věříme, že outdoorové vybavení BOLL bude Vám a Vašim dětem dobře sloužit a přejeme spoustu zábavy na výletech do hor a za dobrodružstvím!

BOLL – PACK FOR ADVENTURE

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko