Newsletter

Přivítej zimu stylově v čepicích a čelenkách SkiTour v osvědčeném designu od Kamy

27.11.2018   
Foto

Také už se těšíš, až si letos stoupneš na běžky, projedeš si tréninkovou trať a postavíš se na start oblíbeného závodu ze SkiTour? My také! Je-li pro tebe seriál SkiTour srdeční záležitostí, pak tě jistě potěší novinka, kterou si můžeš pořídit ještě předtím, než sníh napadne. A bude tě hřát jak u srdce, tak na hlavě! Jedná se o stylové čepice od české značky Kama s osvědčeným designem, který se v loňské sezoně natolik líbil, že jsme k nim navrhli i čelenky.

Čelenky i čepice jsou již nyní k dostání na eshopu Jizerské 50 a ve sportID.cz, kde si je můžete objednat! Čepice i čelenky jsou z 50 % složeny z vlny merino a čelenky jsou uvnitř podšité hřejivým fleecem, takže tepelný komfort je 100 % zaručen!

Čepice stojí 550 Kč a čelenka 420 Kč. Velikost je univerzální, ale zaručeně padne každému (obvod 54 - 62 cm). Chceš-li si objednat čepici nebo čelenku, můžeš v rámci registrace jakéhokoliv závodu na www.sportID.cz v sekci Moje objednávky kliknout na tlačítko Služby a objednávku ti vydáme při prezenci spolu se startovním balíčkem.

Neobejdeš-li se bez ní už s příchodem zimy, nebo chceš-li si včas zařídit stylové  vánoční dárky pro své blízké, doručíme ti je poštou. Poštovné a balné vyjde na 69 Kč.

Čepice a čelenky budeme distribuovat od prosince.


GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko