Newsletter

Vyřeš vánoční dárky včas, objednej dárkový poukaz na SkiTour

24.10.2018   
Foto

Vánoce jsou za rohem! Lámeš si hlavu s dárky? Vyhni se nervům při nákupech v přeplněných obchodech. Daruj blízkým zážitek v podobě startovného na SkiTour. S dárkovým poukazem nevěnuješ jen startovné, ale taky možnost se hýbat na čerstvém vzduchu, motivaci na sobě zapracovat a příležitost poznávat nová místa a lidi!

Dárkové poukazy můžeš objednat na webových stránkách klidně těsně před tím, než usedneš ke štědrovečerní tabuli.  Do formuláře vyplň potřebné údaje včetně jména obdarovaného nebo krátkého vzkazu a my ti ihned po platbě kartou zašleme dárkový poukaz v PDF přímo do e-mailu. Ten už stačí jen vytisknout a schovat pod stromeček. Obdarovaný se pak s uvedeným slevovým kódem jednoduše na vybraný závod přihlásí.

Je libo „měkkouše“?

Přiobjednej k poukazu skvělou sportovní čelenku v designu SkiTour. Jen ať je jasné, na co sportovec tak poctivě trénuje! Částka za startovné s čelenkou se zvýší o 200 Kč. Ale pozor, abychom zaručili dodání čelenky pod stromeček, moc neotálej! Při objednání po 16. prosinci už nemůžeme garantovat doručení do Vánoc.

Dárkový certifikát si můžeš objednat zde 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko