Newsletter

První rok jsem jela jeden závod, druhý dva a letos už všechny

11.9.2018   
Foto

Eva Maršálková jezdí na SkiTour tři roky. První sezonu se vydala na Kašperskou 30, další rok přidala Orlický maraton. Letos už nevynechala jediný závod a po právu se tak pyšní titulem SkiTour Master.

Baví mě, že se závody konají po celém Česku. Člověk může cestovat, poznávat nová místa a do toho ještě dělat něco pro sebe,“ vysvětluje svůj vztah k seriálu Eva.

Při sportu navíc přichází na jiné myšlenky. „Jak vlezu na běžky a všude kolem mě je příroda, užívám si to a nemám čas myslet na nic jiného,“ zasní se při vzpomínkách na poslední zimu.

Tu strávila na běžkách téměř každý víkend. „Zvládla jsem všechny závody série, to už něco znamená,“ směje se a hned dodává. „Pomáhal mi v tom můj parťák Mojmír, který je také masterem. Něco na tom je, že se to lépe táhne ve dvou. My jsme si celý seriál skutečně užívali.“

Celkově zná SkiTour už třetím rokem. Teprve letos se však Eva odhodlala do všech závodů. „Nejdříve jsem zkusila Kašperskou 30. Bavilo mě to, ale nebyl čas nebo odvaha jít do dalších. Další rok jsem pak zkusila ještě Orličák a měla jasno – za rok jedu všechno. A vidíte, teď si tu povídáme a já jsem vážně SkiTour Master,“ říká pyšně slečna Maršálková.

Nyní je před námi zima 2019, uvidíme ve stopě opět vitální běžkařku Evu s parťákem Mojmírem? „Na to byste se měli zeptat i jeho, ale já bych moc ráda. SkiTour mi přirostla k srdci, mám ráda tu rodinnou a přátelskou atmosféru.“

Projet různá místa České republiky můžete díky SkiTour i vy! Zaregistrujte se zde.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko