Newsletter

Devítiletá dcera málem vyhrála celou SkiTour

27.8.2018   
Foto

Libor Fortelný jezdí na závody s devítiletou Ellou, které se letos povedl úctyhodný kousek. V pořadí 10 km dlouhých závodů obsadila mezi dospělými celkové druhé místo. Hrdý otec je dokonalým příkladem toho, že SkiTour je sérií pro celou rodinu.

„SkiTour nabízí nejvíce závodů a každý zájemce o klasické lyžování, ať profík, hobík či turista, si může vybrat tu svoji trať dle délky nebo stylu. Pokud někdo zrovna nemá chuť závodit, lze celou sérii pojmout jako rodinný výlet na běžkách. SkiTour nabízí dětské závody a závody na 10 km, což je ideální délka tratě i pro každého začátečníka,“ říká Libor Fortelný, který jezdí závody Malé SkiTour.

Dcera Ella pravidelně během závodního víkendu zvládá jak dětské závody, tak 10 km dlouhé trasy klasicky, na kterých poráží i dospělé.

Poprvé se Libor Fortelný na start SkiTour postavil v roce 2015. „Tehdy jsme byli náhodou s kamarády na běžkách v Borové Ladě. Nedlouho poté jsem si zkusil Orlický maraton, Karlovskou 50 a JeLyMana. Po sezoně už bylo jasné, že příští rok jedu všechny závody SkiTour,“ dodal čtyřiapadesátiletý závodník.

V čem je kouzlo celé série podle muže, který má před sebou už pátý ročník? „SkiTour je opravdu pro každého, kdo se rád sveze na běžkách. Slogan Poznej Česko na běžkách opravdu sedí. Závodníci během celé série navštíví téměř všechna pohoří Čech a Moravy,“ říká Libor Fortelný, který na závody jezdí spolu s dcerou z Jihlavy.

Inspirovali vás Libor s Ellou? Přihlaste se už nyní na příští sezonu a třeba budeme příští rok psát váš příběh.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko