Newsletter

Kouzlo SkiTour? Procestujete na běžkách celou zemi

20.8.2018   
Foto

V minulé sezoně Dušan Mrovec ovládl celkové pořadí 10km závodů SkiTour. Vedle celkového triumfu si připsal prvenství také na Orlickém maratonu. „Kouzlo seriálu je pro mě v tom, že můžete na běžkách procestovat celou zemi a měnit tak prostředí. Nikdy to není stereotyp,“ říká dvojnásobný SkiTour Master.

Právě možnost vyměnit sychravé zimní město za nádherné zasněžené hory láká každoročně velkou řadu účastníků běžkařské série. „Můj první závod byla legendární Jizerská 50,“ říká Dušan Mrovec.

Závody SkiTour objíždí devětačtyřicetiletý běžkař od roku 2011, a to vždy v doprovodu kamarádů. „Baví mě jezdit v partě. Závodění pro mě má větší grády.“ Dušan za závody neváhá najet i stovky kilometrů, pochází totiž z Moravskoslezského kraje. V blízkosti tak má jen Karlovskou 50 a JeLyMana. I do jejich zázemí to ale přeci jen pár desítek kilometrů je.

Desetikilometrové závody pod patronací televize Nova jsou určeny i pro závodníky, kteří kouzlo běžeckého lyžování teprve objevují a nechystají se zatím měřit síly s těmi nejlepšími. Není to ani potřeba. Přihlásit se můžete i vy a třeba vás závodění natolik chytne, že se na konci sezony 2019 budete titulem SkiTour Master pyšnit také.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko