Newsletter

SkiTour jezdíme celá rodina, zeť, vnučky a třeba začne i nejmladší dcera

14.8.2018   
Foto

Svůj běžkařský příběh začala psát na Orlickém maratonu, právě tam si zkusila poprvé závody seriálu SkiTour. „Od té doby mě to chytlo a letos jsem objela všechny závody,“ přiznává Eva Šefcová, která se tak zařadila do elitní skupiny SkiTour Masterů celé série.

Nechyběla na žádné destinaci, jen Karlovskou musela vynechat jako všichni dospělí běžci kvůli nedostatku sněhu. „Ale za rok se na ní ráda vypravím, slyšela jsem na ni skvělé recenze,“ říká čtyřiapadesátiletá závodnice. „Nejsem žádný profík, jsem spíše nadšená běžkařka, co ráda poznává nová místa. K tomu je SkiTour ideální.“

Eva je typickou ukázkou toho, jak se dá do běžkování a seriálu SkiTour zamilovat. Do seriálu přivedla i další členy rodiny. „Jezdí zeť i dvě vnučky, všichni si to moc užívají. Závod je pro nás vždy rodinným výletem,“ popisuje.

Nabízí se tak otázka, zda se rodinná sestava na SkiTour ještě nerozšíří? „Nejmladší dcera mi slíbila, že se přidá. Tak doufám, že hned příští rok. Registrace jsou spuštěny, tak je pravý čas se přihlásit,“ směje se vitální běžkařka, která se chystá na další sezónu seriálu.

Budete u toho také? Přihlaste se zde. Registrace do všech závodů 2019 včetně Jizerské 50 jsou spuštěny.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko