Newsletter

Soutěžíme s PVZP! Za fotku zájezd za 50 000 Kč

11.2.2018   
Foto

Tak jako v létě, i zimní dovolené mají velkou oblibu. Někomu chybí teplo, a někdo se zase nemůže dočkat, až si po roce obleče své oblíbené sportovní vybavení a vyrazí na hory. Každý z nás ale ví, že zdraví máme jen jedno, a tak před cestou zpravidla vždy vyrazíme nejprve do pojišťovny.

Byli jste i vy v letošním zimním období na dovolené někdy v rozmezí od 1. 12. 2017 do 8. 3. 2018? Nebo se teprve chystáte? Máte rádi jistotu, bojíte se o své zdraví, a tak se na každou cestu radši pojistíte? Pokud na vaši dovolenou využijete, nebo jste již využili, cestovní pojištění od Pojišťovny VZP, a. s., (dále jen PVZP), pak neváhejte a soutěžte. Kromě sjednání cestovního pojištění od PVZP stačí zaslat fotografii, jak jste si dovolenou užívali.

Je jedno, jestli zašlete fotku, jak jste si vychutnávali horké bombardino na svahu, či jak jste se potápěli mezi mantami. Šanci má každý. Hlavní cenou je zájezd v hodnotě 50 000 Kč. Dále se soutěží o sedm zájezdů v hodnotě 10 000 Kč a můžete vyhrát i hodnotné ceny jako jsou čtečka knih, powerbanka, či chytrý náramek. Takže proč nejet na dovolenou i po druhé a zadarmo? Přihlášení do soutěže a bližší informace o soutěži najdete na www.zimnisoutez.cz.

Možná vám teď ale vrtá hlavou, jestli PVZP a VZP je jedna a ta samá pojišťovna. Uveďme to tedy na pravou míru. PVZP není totéž jako velmi známá Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP), PVZP je její dceřinou společností. A zatímco VZP poskytuje občanům zdravotní pojištění, PVZP nabízí komerční produkty, jako jsou:

A mnohé další...

 

Veškerá pojištění si můžete sjednat online

TIP: Pokud se bojíte úrazu a nepříjemností nejen během dovolené, zvažte sjednání trvalého úrazového pojištění pro dospělé a nebo dětské úrazové pojištění Medvídek.

Kromě výše uvedených základních pojištění je PVZP schopna pojistit i nekonvenční situace. Například Jizerskou 50, kterou PVZP pojistila pro případ nedostatku sněhu, což je strašákem nejednoho organizátora zimních závodů. A jelikož opatrnosti není nikdy dost, PVZP, jako hlavní partner SkiTour, sjednala úrazové pojištění pro všechny závodníky Velké a Malé SkiTour zdarma. Pojištění získává každý závodník automaticky v rámci registrace.  

Hodně štěstí do závodů i mimo ně přeje Pojišťovna VZP, a. s.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko