Newsletter

Trofeje pro vítěze jsou i letos od Crystal BOHEMIA, a.s.

10.2.2018   
Foto

Brilance, lesk, třpyt, vysoký index lomu světla, vysoká úroveň výrobního procesu a technologie patří mezi základní vlastnosti výrobků z 24% olovnatého křišťálu, které jsou vyráběny v poděbradských sklárnách Crystal BOHEMIA a.s.

Sklárny byly založeny v roce 1876. Dlouholetá tradice, kreativita návrhářů, široký výběr sortimentu, flexibilní výroba a technologie včetně důvěry zákazníků patří mezi hlavní znaky úspěšného chodu poděbradských skláren.

Díky vzájemné a blízké spolupráci návrhářů, technologů spolu se zákazníky vzniká široký sortiment výrobků. Nabídka tak splňuje všechna estetická a umělecká hlediska s ohledem na vysokou produktivitu výroby.

Společnost Crystal BOHEMIA, a.s. nabízí svým zákazníkům ručně foukaný a strojně lisovaný olovnatý křišťál, jak pro každodenní tak i příležitostné použití. Celková nabídka zahrnuje tisíce výrobků. Kromě tradičních užitkových a dárkových předmětů jako jsou vázy, mísy, košíky, svícny a ostatní dekorativní výrobky, také vyrábí příslušenství do koupelen a kuchyní a další dekorativní sortiment (součásti lustrů, svítidla, architektonické prvky).

Celosvětově známá značka Bohemia B je registrovaná a uznávaná ve více než osmdesáti zemích světa a je garancí jedinečného původu, vysoké kvality, vynikajících vlastností a umělecké hodnoty výrobků. 

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko