Newsletter

240 závodníků si užilo první den Kašperské 30

20.1.2018   
Foto

Akorát včas začalo v týdnu hustě sněžit, aby podmínky pro sobotní závod Kašperské 30 byly skutečně závodní. Občasné sněžení vydrželo i během závodů, ale sem tam vysvitlo i slunce. Nejen díky těmto okolnostem se sobotní ČEZ SkiTour na Šumavě povedla na výbornou.

240 závodníků všech výkonnostních úrovní i věkových kategorií vyrazilo v sobotu po poledni na trať ze stadionu na Zadově. Dětské závody se 106 účastníky a dospělácká třicítka volně se 134 běžci, byly náplní prvního dne programu na Kašperské 30. 

Nejrychlejším závodníkem dne byl podle očekávání Daniel Máka, který cílem na trati 30 km volně projel po 1:30:18 hodiny. S odstupem dvou minut dorazil na stadion Pavel Janeček a o další tři minuty později Mathias Vacek.

Mezi ženami se dočkala prvenství po loňském pátém místě Anna-Marie Hejná ze Silvini Madshus Teamu. Ta si poradila s druhou Pavlou Fričkovou o pouhých 47 setin vteřiny. Obě dámy v cílové rovince předvedly nádherný souboj. Víc takových! S odstupem šesti minut pak do cíle dojela třetí v pořadí Katka Dušková.

Děkujeme všem za parádní závodnická představení a už teď se budeme těšit na nedělní program, do kterého se může zapojit kdokoliv. Registrace ve Sporthotelu Olympia Zadov budou probíhat od 7.30 do 9 hodin, a to do závodů na 10 a 30 km klasickým stylem. Volná místa máme, přijeďte si pro ně a uvidíme se na startu.

  • Kompletní výsledky si budete moci prohlédnout ZDE.
  • Fotografie ze závodu naleznete ZDE.

GENERÁLNÍ PARTNER

PRÉMIOVÝ PARTNER

HLAVNÍ PARTNEŘI

GENERÁLNÍ MEDIÁLNÍ PARTNER

MARKETINGOVÝ PARTNER

PARTNEŘI

Oficiální dodavatelé

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

Spolupracujeme

Logistický partner SkiTour

Výživové okénko